Utdannelse som manikyrist og negl designer

Manikyrist og negl designer utdannelse i Tønsberg

REQ Norge tilbyr kvalitets utdanning innen manikyrist og negl design.

Beliggenhet

Vi er lokalisert sentralt i Tønsberg, og disponerer nyoppussede og flotte lokaler hvor det er utmerket plass til undervisning og praktiske øvelser.  Kantine/kjøkken, garderobe m/dusj og felles arealer kan disponeres. Kollektivt er det enkelt å komme hit. Med togstasjonen kun 50m unna, og buss stasjon like ved. Det er kort vei til kjøpesenter og sentrum/torvet i Tønsberg

REQ Norge

REQ Norge har ene agentur på REQ som er et nordisk kvalitetsmerke innen hånd, fot og negl. REQ produktene produseres på samme fabrikk som Depend.

REQ står for Fornyelse, Erfaring og Kvalitet.

Utdannelseskonsept

Vi følger samme utdannelse og prosess  innen hånd, fot og negl som i REQ i Sverige
REQ er godkjente av SANSA som er en org som kvalitet sikrer utdannelsen for manikyrister, negl designer osv…. Det er store krav til gjennonmførte timeantall, slik at du får din beste utdannelse innen fagområde. Sansa krever en viss kunnskap for å ha kjennskap til hardplast for å bygge negler. Du får også en hardplast utdannelse.

Når du velger kurs og utdannelse hos oss, vil du jobbe med kvalitetsprodukter. Alle kursene inkluderer en solid startpakke som er en flying start for din karriere innen fot, hånd og negl

Vår målsetning er å få flere opplærings senter og negl akademier i Norge og bli en av de største leverandørene av produkter innen hånd fot og negl.

Mer om SANSA; Klikk HER

Neglakademi i Tønsberg

Vårt negl akademi finner du sentralt i Tønsberg i nyoppussete trivelig lokaler. Våre lærere er godt skolert innen disse fagfeltene. Hyggelige og dyktige lærere som setter deg i fokus for å få den beste opplevelsen og utdannelsen. Bygge relasjoner og samarbeidsteam står sentralt. Vi vil også ha workshops for å kunne spisse kompetansen ennå mer innen dedikerte områder. Disse workshop’ene tilbys som ett supplement til den obligatoriske  utdannelsen.

Inspirasjonsteam

Vi har ambisjon om å etablere og bygge ett innovativt inspirasjonsteam innen negl design. Teamet kommer til å reise rundt i Norge til de forskjellige negl akademiene for å fremme salg og nyheter samt inspirere de andre brukerne av produktene. Dette bidrar til at du for kontinuerlig støtte og support.

Vi tilbyr flere forskjellige utdannelser og kurs

Utdannelse som manikyrist

Når du velger denne utdannelsen hos oss, så får du god kunnskap om å gjøre naturlig håndpleie.
Anatomi og negl sykdommer er veldig viktig å kunne vite om for å gi kunden den beste behandlingen for hånd og negl, og ikke minst før man legger ett kunstmaterialet på neglen.

Mer om denne utdannelsen

Utdannelse som Negl terapeut

Her lærer du først og fremst håndpleie, god kunnskap om å legge kunstig materialet. God holdbarhet. Det legges vekt på god trening og praksis før du skal praktiserer hjemme. Det kreves at du praktiserer på minimum 20 modeller. Deretter skal du tilbake på kurset og lære etterfyll og ha eksamen.

Mer om denne utdannelsen 

Utdannelse basic negl teknikker gel og akryl

Her må du ha grunnleggende kunnskap innen manikyr. Diplom eller sertifikat må fremvises.
Du får grundig gjennomgang enten du velger gel eller akryl materialet.
Det legges vekt på god trening og praksis før du skal praktiserer hjemme. Det kreves at du praktiserer på minimum 20 modeller. Deretter skal du tilbake på kurset og lære etterfyll og ha eksamen.

Mer om basic negl teknikker gel

Mer om basic negl tekniker akryl

Påbygg gel og akryl

Dette er et utdannings kurs for deg som allerede har manikyrist og basic gel eller akryl utdannelse fra før. Det vil si at har du utdanning innen gel kan du da ta påpbygg med akryl eller omvendt. Her får du grunn utdannelse innen gel eller akryl.

Mer om påbygg gel

Mer om påbygg akryl

Produkter

Vi er eneimportør i Norge av det nordiske kvalitetsmerke REQ som produseres i Halmstad i Sverige. REQ leverer produkter til alt innen fot, hånd og negl.

Så som håndpleie produkter, fotpleie produkter, gel, akryl og lack gel. Sortimentet er stort, både i farger og produkter til design.

Vi forhandler også alt nødvendig verktøy, forbruksmateriell og annet utstyr som benyttes under behandlingen.

Alle produktene er tilgjengelig for salg fra vår nettbutikk og i butikk.  Til WEBSHOP

Velg ønsket kategori, og/eller sjekk ut vårt store utvalg av produkter!  For å se priser, må du være innlogget. Logg in HER

Mvh hilsen
Lilla
Daglig leder
REQ Norge

 

Merket med: ,,

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *